Síutak
 
Téli táboraink időpontjai és helyszínei már weboldalunkon!
 
 
Remélhetőleg idén ellátogatunk kedvenc helyszíneinkre és ismét meghódítjuk Lachtal, Kreischberg, Nassfeld lejtőit!
 
Új terepekkel is készültünk, a napsütötte Bad Kleinkircheim, a hétvégi Stuhleck, a mindig hóbiztos Katschberg vagy a szilveszteri Dachstein West is megtalálható kínálatunkban!
 

Dachstein SZILVESZTER 

Vitalhotel Gosau ****

Dátum:

  2021.12.28-2022.01.02.

Szilveszteri síelésünk helyszíne a Salzburg és Felső-Ausztria határán található Dachstein- West. Igazi családbarát sí centrum: varázsszőnyeggel felszerelt tanulópálya, gyerek versenypálya, Rookie park biztosítja egyszerre a tanulást és a szórakozást a gyerekek számára. A kihívást keresők számára ajánljuk a 44 km-es Panoronda síszafarit vagy a 67%-os lejtéséről híres "Wilde Hilde" fekete pályát, de snowpark, sebességmérő pálya, és funpark is gondoskodik a változatos időtöltésről. A szállásra két opciót kínálunk: a minden igényt kielégítő 4-csillagos wellnes szállodát és az egyszerűbb, viszont a lifthez közelebbi 3-csillagos szállodát.

 

 


 

Murau- Kreischberg 

Ferienpark Kreischberg

Club Hotel

Dátumok:

2021.12.11-15.

2022.01.08-12.

2022.02.05-09.

2022.02.26-03.02.

2022.03.17-20.

A magyar síelők által régóta kedvelt murtali sírégió legnagyobb hegye Kreischberg, mely a Snowboard és Sí Országos Bajnokság állandó helyszíne, de adott már otthont a Sí és Snowboard Freestyle Világbajnokságnak is. Családias, könnyen átlátható pályarendszere mindenféle nehézségű pályákat tartogat számunkra. Idei szezonban 5 alkalommal látogatunk el a síterepre, ahol 2 szállás közül is lehet választani: a Ferienpark-ban különböző méretű apartmanok önellátással, a Club Hotel-ben szállodai szobák félpanzióval foglalhatóak.

 


 

Lachtal

Monarchia Park

Dátumok:

2022.01.12-16.

2022.02.26-03.02.

2022.03.12-16.

A Pasaréti lejtő után bátran nevezhetjük Lachtalt második otthonunknak, hiszen ide a kezdetek óta évente többször visszatérünk. A változatos és hóbiztos síterep Budapesttől könnyen megközelíthető. Számos gyermekbarát szolgáltatást kínálnak az apróságoknak: varázsszőnyeg, kötéllift, mini-szlalompálya, színes figurák, hullámpálya, kincskeresés, gyerektaxi. Az apartmanok közvetlenül a pályák mellett találhatóak, kényelmes pihenést biztosítanak az egész napi fáradtság után.

 

 


 

Bad Kleinkirchheim

Hotel NockResort ****

Dátum:

2022.01.19-23.

Bad Kleinkirchheim a 103 km-nyi változatos pályarendszerével színtiszta élmény az egész családnak. A vendégek gyors, várakozás nélküli szállításáról 24 lift gondoskodik. A széles, kezdőknek alkalmas pályáktól egészen a világkupa pályáig mindenki megtalálja a tudásának megfelelő lejtőt. A lesikláson kívül is számtalan program közül választhatunk: kidsslope,snowpark, snow tubing, szánkópálya, sífutás, wellness fürdők. Színvonalas, 4-csillagos pályaszállásunkon minden adott, ami a feltöltődéshez szükséges.


 

Nassfeld 

Franz Ferdinand Mountain Resort

Dátumok:

2022.01.22-26. Teszthétvége

2022.03.12-16.

Itt minden adott, ami egy tökéletes síeléshez szükséges: A síterep nagysága - 110 km! -, változatos nehézségű sípályák, modern sífelvonók és az egész szezonban kitartó, bőséges hóréteg és a magas napsütéses órák száma nagyon meggyőző. A Franz Ferdinand Mountain Resort pályaszállásunk is jól vizsgázott, így idén két alkalommal is vendégeskedünk itt.


 Stuhleck HÉTVÉGE

Hirschenhof

Dátumok:

2022.01.14-16.

2022.02.18-20.

Idei szezonunk újdonságainak egyike a stuhlecki hétvégi túrák, melyeknek helyszíne a Budapesttől alig 300 km-re fekvő Stuhleck. A könnyű megközelíthetőségét kihasználva szerettünk volna azon ügyfeleinknek is lehetőséget biztosítani oktatóinkkal havon történő csúszásra, akik csak rövidebb kiruccanást engedhetnek meg maguknak. Tökéletesen karbantartott széles, hosszú pályáin, valamint a FIS versenypályáján kívül egy éjszakai pályával, 5 km hosszú szánkópályával, snowparkokkal, egy snow tubing pályával, és vendéglátóegységeivel áll az idelátogatók rendelkezésére.


 

Gerlitzen Alpe

Seehotel Hoffmann **

Dátum:

2022.02.12-16.

Korábbi helyszínünkre visszatérünk, ezúttal egy színvonalasabb pályaszállással. Gerlitzen 45 km-es pályarendszere kiválóan alkalmas családi kikapcsolódásra, hiszen minden korosztály számára tartogat kihívásokat. A pályáról szemet gyönyörködtető látvány tárul elénk, szép időben egészen ellátni a Szlovén határig. A kihívások szerelmeseit 100 m széles carving pálya várja, de találunk még FIS és borardercross pályát is. A sípálya felső részén freeride és a freestyle is kipróbálható.


 

Katschberg 

Das Alpenhaus Katschberg ****

Dátum:

2022.03.05-09.

A Karintia és Salzburg tartomány határán fekvő sírégió ragyogó lehetőségeket nyújt a síelést kedvelőknek. Változatos, hóbiztos, tökéletesen karban tartott, széles pályái garantált sí élményeket nyújt a család minden tagjának. Itt található az Alpok egyik leghosszabb pályája (5,6 km) is. Szállásunk 1640 m-en található színvonalas pályaszállás tágas apartmanokkal, igény szerint ellátással, pihentető wellness részleggel.