Gyere és zárd velünk a szezont!

2024.03.14 - 2024.03.19
Parkhotel Schönblick **

PÁLYAINFÓK

Kronplatz számokban: 476 hektár, 119 km pálya, átlagosan 40 m pályaszélesség, 32 felvonó. Südtirol Nr. 1. síterepe!  

Egy síeléssel, snowboardozással töltött nap a Plan de Corones-on, valóban megad mindent, ami egy tökéletes pályán töltött naphoz szükséges. A Bruneck, St. Vigil és Olang közötti, enyhén lejtős hegy a Dolomitok egyik legnépszerűbb téli úticélja a széles, szinte fátlan lejtőivel. A változatos pályáin a kezdők, alkalmi síelők és profi síelők is megtalálják számításaikat: széles, nyugodt kanyarokat biztosító hosszú völgyi pályák, valamint az erőt próbáló fekete pályák. Személyzet hada biztosítja a gördülékeny üzemeltetést és a hamisítatlan téli szórakozást a pályákon és azon kívül.

Kronplatz a pályán kívül is számtalan lehetőséget tartogat. Heli sí, siklóernyő, sítúra, sífutás, hótalpas túra, szánkópálya, wellness központ várja az ide látogatókat. 

Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

Távolság Budapesttől: 680 km 

Pályahossz: 119 km, 52 km kék, 42 km piros, 25 km fekete 

Liftek száma: 32, kabinos: 22, ülős: 4, húzós: 6

 

SZOLGÁLTATÁSOK

Kedvezmények sportboltunkban

Ügyfeleinknek az alábbi kedvezményeket biztosítjuk a tandtsport üzletében: 15% vásárláskor, sí és snowboard felszerelés kölcsönzés ill. szervíz esetén.

A sífelszereléseket érdemes már az előleg befizetésekor lefoglalni, hogy a szettek a túra idején rendelkezésre álljanak!

PARKHOTEL SCHÖNBLICK 

Elegáns szálloda szívélyes vendégszeretettel, legjobb kényelemmel és első osztályú kényeztető programokkal. Fekvésének köszönhetően csak néhány lépésre van Dél-Tirol egyik legnépszerűbb síközpontjától. A pályához a szálloda biztosít transzfert (8-11h és 15-17h).

Recepció, étterem, bár, boros pince, WiFi, gyerekjátszó, sítároló, mélygarázs, medence, finn szauna, soft szauna, gőzfürdő, infra kabin, térítés ellenében: masszázs, elektromos autó töltés.

TOVÁBB A WEBOLDALRA