Azért vagyunk a legmenőbbek, mert számunkra tényleg nincs lehetetlen! Gondoltunk egyet és alkottunk valami igazán nagyot!
 
Oktatóink egy igazán remek kezdeményezés részesei lehettek december 27-én, a Normafa Síiskolában. Tíz lelkes kolléga vett részt a képzésen, melyben partnerünk és segítőnk Fábián Attila, aki korábban a Magyar Síszövetség szövetségi kapitánya volt, valamint több mint húsz éve foglalkozik a fogyatékkal élők síeltetésével. Több nemzetközi szintű versenyzőt nevelt ki, részt vett számos világversenyen és olimpián edzőként. Attila segítségével ismerkedtek meg az oktatók a mozgáskorlátozottak síeltetésére alkalmas bobbal és annak használatával. 
 
Együttműködésünkben partner Jancsó Péter, a Paraktív SE képviselője, aki a bobokat rendelkezésünkre bocsátotta, köszönjük! Végül, de nem utolsósorban hála és köszönet az inspirációért és támogatásért Dani Gyöngyinek, aki kiemelkedő eredményeit vívásban érte el, de síben is hosszú éveken át remekelt, 2010-ben kijutott a vancouver-i téli Olimpiára is.
 
Az képzés folytatódik január 5-én, már havon. 
Célunk, hogy megvalósítsuk nagy álmunkat, és élménysí jelleggel fogadni tudjunk fogyatékkal élő kicsiket és nagyokat a Normafa Síiskolában!