2023. szeptember 30-án eldördült a Magyar Snowboard Szövetség rajtpisztolya, s megrendezére került a 2023/24-es szezon első műanyagpályás versenye. Az első állomás helyszínét a 4Seasons Síiskola biztosította. A Vasas csipetnyi csapatát két fő alkotta: Németh Lili és Dernei Zalán.

 
(A tavalyi szezonhoz képest igen sok személyi változás történt: sok vasasos rider kiöregedett a kupasorozatból, valaki külföldre költözött, és közben érkeztek új versenyzők, akik csak a következő versenyen debütálnak.)
 
Németh Lili szlalom győzelme sporttörténeti siker, mondván mióta versenyzik, a 4Seasons-ben még sosem állhatott a dobogó legfelső fokán. Ez az álom valóra vált, mitöbb freestyle-ban ezüstérmet szerzett!
Dernei Zalán korosztálya volt a legnépesebb. Igen erős mezőny alakult ki köztük, szoros időeredményekkel (szlalom) és pontokkal (freestyle) zártak rookie fiúk.
 
Köszönöm Kemény Botond és Hidvégi Hanna közreműködését, segítségét a versenyen! Nagy gratuláció a szép szezonkezdéshez! Csak így tovább! Hajrá Vasas!
 
Szlalom:
  • Rookie lány: Németh Lili: 1. hely
  • Rookie fiú: Dernei Zalán: 5. hely
Freestyle:
  • Rookie lány: Németh Lili 2. hely
  • Rookie fiú: Dernei Zalán 7. hely