Nyári táborok


 

Nyári kedvcsináló! 

 

Napközis táborok, ahol a síelés az alap sportág!

 

 

Általános tudnivalók táborainkról:

 

 

SÍ, ÚSZÁS TÁBOROK

 

 

 

Síeltél már nyáron? Ugye ezt nem sokan mondhatják el magukról…  Gyere és a sok csúszás mellett hűtsd le magad velünk egy jó kis móka keretében!

A napi 90 perces sífoglalkozások mellett, a közeli MOM uszodában fogunk szakképzett oktatók segítségével úszni tanulni, kezdő, középhaladó és haladó szinteken is.

Igazi nyári felfrissülés a Pasaréti Síiskola csapatával!!

 

 

SÍ, TÚRA, SZIKLA ÉS FALMÁSZÁS TÁBOROK

 

  

A tábor vezetője síiskolánk oszlopos tagja Gerstner Balázs, aki hivatásos és rutinos szikla és falmászó oktató.

A tábor idején naponta 90 perces síoktatáson vesznek részt a gyerekek, majd a hét folyamán felkerekedünk és ellátogatunk a Monkey és Spider falmászó klubokba, ahol Balázs vezényletével alapszintű ismereteket szereznek a gyerekek a falmászásról.

Szerdán kirándulva jutunk el a Kis Sváb-hegyi kőfejtőhöz, ahol sziklán próbáljuk ki magunkat! Csütörtökön buszra szállunk és Üröm felé vesszük az irányt, a Róka-hegyi kőfejtőben másszuk meg az izgalmas sziklafalat.

 

 

SÍ, BICIKLI TÁBOR

 

 


Biciklis táborunk első napjaiban megismerkedünk a szabályos biciklizés alapjaival, valamint a kerékpárosokra vonatkozó közlekedési szabályokkal.

A hét folyamán körbetekeregjük a Síiskolát, és a környékbeli hegyeket-völgyeket, elkerekezünk a Margit Szigetre - vagy talán még messzebb - és ellátogatunk a Városligeti KRESZ parkba is.

 

Jelentkezés 6 éves kor felett, biztos kerékpáros tudással, saját biciklivel lehetséges. Bukósisak viselése kötelező.

 

 

SÍ, FOCI TÁBOR

 

A táborban a focit szakképzett labdarúgó edző tartja, minden nap 90 percet. A gyerekek játékos formában sajátítják el a labdakezelést és vezetést, valamint a labdarúgás alapjait. A hét folyamán bemutatójával ellátogat hozzánk Szabados Ádám freestyle focista, akinek 2012-ben sikerült egy mai napig is érvényes világcsúcsot felállítania. 

Napi 90 perces sí foglalkozások keretében a kezdők elsajátítják az alapokat, ami a felcsatolás, léchez szoktatás, egyenes siklás, hóeke csúszás, kanyarodás és felvonózás. A haladóbbak technikát csiszolnak és megtanulnak párhuzamos lécvezetéssel valamint bottal síelni.

 

 

 

GÖRKORIZZ VELÜNK A NYÁRI SZÜNETBEN!

 

 

A táborban minden nap, 90 perces síeléssel készülünk kezdő, középhaladó és haladó szinten, valamint a sok játék és móka mellett természetesen a görkorcsolyával is intenzíven foglalkozunk.


A héten két alkalommal ellátogatunk a Görzenálba, ahol kezdő és haladó szinten folyik a görkorcsolya oktatás, majd a Normafa csodás aszfaltját koptatjuk, a hűsítő lombkoronák alatt, a hét második felében.


A sok gyakorlás alatt biztos görkoris tudást lehet szerezni, valamint igen hasznos, mivel hasonló mozgásformákat tartalmaz, mint a sízés. A kezdők megtanulnak haladni, megállni, fékezni, kanyarodni valamint helyesen és biztonságosan elesni és felállni. A haladó csoport technikát fejleszt, trükköket tanul és a gyorsasági görkorcsolya alapjait tanulja.

 

Jelentkezni kizárólag saját görkorcsolyával és védőfelszereléssel lehetséges!

 

 

Táborainkban való részvételhez az alábbi dokumentumok leadása szükséges: