Táborok


Bemutatjuk családi sítáborainkat:

 

  

KREISCHBERG SZEZONZÁRÓ családi sítábor  Snowboard oktatással Ferienpark Kreischberg **** - St. Lorenzen - Klikk ide a részletekért

Kreischberget akár a leg-ek hegyének is nevezhetnénk. Itt található ugyanis Stájerország leghosszabb (3,7 km) kabinos felvonója, mely két szakaszon 903 m szintkülönbséget tesz meg, és egy óra alatt 1 800 személyt képes szállítani. a sírégió 90%-a síelhető kevésbé hideg időben is. Széles pályái kiválóan alkalmasak a carving technika gyakorlására. A kicsiknek számos attrakcióval (snow tubing, dinópark, trambulin) igyekeznek színesebbé tenni a síelést. Természetesen a snowboardosokra is gondoltak: snowpark ugratókkal, a kreischbergi sípályák alján található Európa legnagyobb természetes félcsöve, ami a snowboard világbajnokság helyszínéül is szolgált. A több épületből álló színvonalas apartmanfalu, mely síiskolánk szállása található a kreischbergi sípálya völgyállomásának közelében van.

Időpont: 

2019. március 21-24. (4 nap/3 éjszaka)

 

ÚJ HELYSZÍN!!!

Innerkrems családi sítábor  Sporthotel Frühauf**** – pályaszállás úszómedencés wellness hotel Klikk ide a részletekért

Innerkrems síterep Karintia, Stájerország és Salzburg tartomány találkozásánál fekszik. Pályáin edzenek a világkupa versenyek legjobbjai is, és magyar vonatkozású versenyeket is szoktak itt rendezni. A karintiai Innerkrems sícentrum tökéletes téli üdülést biztosít a gyermekek és szüleik részére. Családi síközpont Budapesttől mindössze 490 km-re, melyből 420 km autópálya. A hotel közvetlenül a síliftek és a gyermek pályák találkozásánál várja vendégeinket. Itt minden részlet a Frühauf család jól bevált receptje szerint érkezéstől távozásig a gyermekek és szüleik változatos és igényes kikapcsolódását szolgálja, legyen az aktív vagy passzív, beltéri vagy kültéri program.

Időpont:

2019.03.13-17. (5 nap/4 éjszaka)