magyar|english
Slideshow elrejtése

2017/2018

Szörf és SUP tábor Zamárdiban
Második ottalvós táborunk Zamárdiban igazán jólsikerült. 22 kisgyerek élvezte a napsütést, bringázott velünk, és tanult meg SUP-olni szörfözni.
Sí, bringa tábor Augusztus 13-18
Családias hangulatban és létszámban vágtunk bele a 2018-as nyári szezon utolsó táborába Pasaréten, mialatt Zamárdiban is egy hetes üdülésbe kezdtek bátor tanítványaink.
Sí,görkori augusztus 06-10.
26 lelkes táborozóval találkoztunk hétfő reggel a sísuliban. Sok ismerős arcot láttunk, akik már rutinos pasaréti táborozónak számítanak, és voltak páran, akik most kóstoltak bele először a sísulis életbe.:)
Sí, foci tábor július 30-aug. 03
Sí+foci táborunkban 19 lelkes fiún kívül 3 kislány is kipróbálta magát focistaként.
Sí, túra, mászó tábor július 16-20.
Idei második sí és mászó táborunk óriás sikert aratott, rekord mennyiségű létszámmal, 38 fővel indult és annyival is zárult! ☺
Sí, úszó tábor július 9-13
Az öt legjobb nap a nyáron Július 9-13-ig megrendezésre került a sí és úszás tábor. 28 fő élvezte a sportos napokat.
Sí, bringa tábor Július 02-06
Kis létszámú, ám de annál vagányabb csapattal kezdtük meg harmadik sport táborunkat, a sí és bringa tábort Pasaréten.
Sí túra, mászó tábor Június 25-29
Második táborunk igazán nagy sikert aratott a gyerekek körében, hiszen több mint 30 kisgyerekkel másztuk a falakat, sziklákat egy héten keresztül.
2018 Sí görkori tábor Június 18-22
Hivatalosan is elkezdődött a nyár, hiszen lezajlott első nyári táborunk a sí+ görkori tábor.
ZAMÁRDI
Zamárdi sporttábor 2018 - első felvonás Idén került megrendezésre először sporttábor Zamárdiban. Tizenhárom lelkes táborozó költözött be a faházaikba június 17-én, vasárnap.
9. Vasas Pasarét Síkupa
Április 7-én lezajlott a 9. Vasas Pasarét Síkupa. A képek mutatják a remek hangulatot!
Családi Sítábor Lachtal III.
Szép hóeséssel varázsolta el mindazokat Lachtal, akik idén (is) a Pasaréti Síiskola csapatával töltötték a március 15-i hosszú hétvégét.
Murau családi sítábor 4 március 03-07
A februári -20 Celsius fok körüli időjárás elvonulását követően, tökéletes időzítéssel március első szombatjának reggelén lelkes síelni vágyó családok és 10 fős oktatói gárda indult útnak murau-kreischbergi síterep irányába.
Farsangi Forgatag
Február 10-én, szombaton tartottuk síiskolánkban farsangi mulatságunkat, Farsangi Forgatag címen. Sok kisgyerek bújt vicces vagy izgalmas jelmezbe. Természetesen oktatóink sem maradtak ki a buliból.
Családi Sítábor Murau-Kreischberg III.
Február második hétvégéjén lelkes gyerekekkel, szülőkkel, síoktatókkal elindultunk, hogy nyakunkba vegyük Murau- Kreischberg pályáit.
Lachtal Családi Sítábor II.(2018.01.27-31.)
Január utolsó napjain ismét elindult a Pasaréti Síiskola hét fős oktatói delegációja, hogy Lachtal napsütötte lejtőit meghódítsák a lelkes tanítványokkal. Szerencsére az időjárás kegyes volt,.
Murau családi sítábor 2
Hol volt, hol nem volt, 2018 januárjának 13. napján ismét felkerekedett a Pasaréti Síiskola 10 fős oktatói gárdája, hogy Ausztria oly híres Murau-Kreischberg lejtőit meghódítsa lelkes tanítványaival.
Családi Besíző tábr Murau-Kreischberg
Elérkezett a Pasaréti Síiskola várva várt szezonnyitó tábora, ami a mindenki által kedvelt Murauban került megrendezésre.
Mikulás Ünnepség
Idén is megérkezett Pasarétre a Mikulás és nem másként hanem sílécen. Sok kisgyerek síelt, kézműveskedett ezen a délutánon és mindenki kapott pár kedves szót a Mikulástól is.
Sí, fal és sziklamászó napközis tábor az őszi szünetben
OKTÓBER 30 – NOVEMBER 3 között, az őszi szünetben. Amíg a szülők dolgoztak, mi remek hangulatban töltöttük el a szünetet. Délelőtt falmászás, délután síelés volt a program. A nagyszerű hangulatról a képek itt letölthetőek.
Kezdetét vette a 2017/2018-as szezon.
A Pasaréti Síiskolában kezdetét vette a 2017/2018-as szezon! Képek a nagyszerű két napról

2016/2017

Sí, görkori tábor újratöltve :-)
A nyár vége felé ismét görkori táborba vártuk a gyerekeket... Szuper volt!
Sí, bring tábor II. 2017
A síiskola szezonzáró 9. nyári tábora augusztus közepén vette kezdetét, hogy a biciklizni és síelni vágyók a nyáron még utoljára élményeket gyűjthessenek Pasaréten.
Sí és foci tábor 2017
Lassan a nyár végéhez közeledve, elérkezett a várva várt foci-sí tábor. A tábor képeit itt találjátok.
Sí úszás tábor angol nyelven
Az idei évben másodjára rendeztük meg a kifejezetten angol nyelvű úszás és sí táborunkat. Idén is jól sikerült...
Másodszor is Sí és falmászás
Másodszor is sí és falmászás...
Sí,snowboard és bringa tábor
Ha nyár akkor sí és snowboard. :) Harmadik éve bevett szokás ez a "Pasaréti Összetett"
Sí, úszás tábor 2017
Sí, úszsá táborunk az idén is nagyon jó hangulatban, barátságosan telt el.
Falmászó tábor
A tavalyi évhez hasonlóan, az idén is nagy népszerűségnek örvendett a sí, túra, és falmászó táborunk. Izgalmas programokon vehettek részt a gyerekek. A képek magukért beszélnek...
Negyedszer is a Vasas nyerte a Magyar Kupát!
Május 12-én került megrendezésre a Magyar Sí Szövetség által a Magyar Kupa díjkiosztó ünnepség, aholidén is csapatunk hozhatta el a Magyar Kupát!
Ha nyár, akkor nyári sítáborok a Pasaréti Síiskolában!
Síiskolánk életében már szokássá vált, hogy az első táborban a síelés mellett görkori tudásukat mélyíthetik el a sportolni vágyó gyerekek. Jól sikerült első hetünk képekben…
Tavaszi napközis tábor
A sízeszon végezetével beköszöntött a tavasz, így a síiskolában eljött a tavaszi tábor ideje.
Nagy erővel folyik a munka a Vasas műhelyben!
Utánpótlás Mini csapatunkhoz 2011-es és 2012-es születésű gyerekek csatlakoztak.
8. Vasas-Pasarét Síkupa
Április 8-án rendeztük az idei szezon záró rendezvényét, a 8. Vasas Pasarét Kupát. Közel 150 induló vett részt a versenyen. Nézd végig a versenyről a fotókat!
A Versenycsapat és a Kiemelt UP csapat idei szezonjáról készült fotók
A csapat idei programja minden eddiginél sűrűbb volt, több sí napot tartalmazott, mint eddig bármikor.
Családi sítábor Lachtal március 11-15
Idén márciusban, a hagyományok szerint ismét megrendezésre került a lachtali sítábor. És a hagyományok szerint ismét nagyon sokan jöttek velünk.
Farsangi Forgatag Pasaréten
Február 11-én tartottuk az idei szezon Farsangi Vigasságát. A rendezvényre sok kedves kis tanítványunk eljött, szebbnél szebb jelmezeket csodálhattunk meg.
Hőmenők kupasorozat III
2017 február 7-én rendezték meg a Hómenők Kupa III, egyben utolsó fordulóját. A Vasas csapata ismét nagy létszámmal képviseltette magát és remek eredményekkel zárta a versenysorozatot
Hőmenők kupa sorozat II.
Kedden ismét versenyen voltunk Eplényben! A Vasas versenyzői nagyon szép eredményeket értek el, gratulálunk nekik!
Hőmenők kupa sorozat
2017. január 10-én, kedden került megrendezésre a Hómenők Kupa I. fordulója.
Januárban Lachtalon, avagy messze túl a fagyponton
Idén januárban nem lehetett okunk panaszra, hiszen a tél végre megmutatta igaz zord, télies külsejét. A nagy hideg ellenére a tábor hangulata azonban meleg volt. Nézd meg a képeket!
Gyerek tábor Turrach. December 19-22.
2016. december 19-22. között megtartottuk a Pasaréti Síiskola első gyerektáborát Turracher Höhe-n. Szuper csapat, szuper időjárás... szuper fotók. Nézd meg képekben hogy telt a 4 nap.
December 15-18 Hinterstoder.
Utánpótlás csapatunk idei első havas tábora decemberben 15-18-án Hinterstorderen volt. A tábor egyben felkészülés is volt a hétvégi Vasas síkupára.
Edzőtábor HinterTux
Október végén lezajlott edzőtáborunk a hintertuxi Gleccser Fesztivál keretein belül, amin a kisebbek és a nagyobbak is részt vettek. A teljes Vasas alpesi szakág képviseltette magát.
December 3-án így vártuk a Mikulást Pasaréten
December 3-án, szombaton a Pasaréti Síiskolába is ellátogatott a Mikulás! Aki nem is akárhogy, természetesen síléccel érkezett a sok sok kedves kis síelő gyerekhez.
Őszi tábor 2016
Mozgalmasan telt az őszi szünet Pasaréten, ismét megrendezésre került őszi napközis táborunk. Képek a galériában
Nyílt Napok szept. 10-11
A Pasaréti Síiskola szeptember 10-11-én tartotta Nyílt Napjait. Örülünk, hogy eljöttetek és velünk töltitek a 2016-2017-es szezont!

2015/2016

Sí, görkori tábor újra töltve
Az utolsó nyári tábor is elérkezett a Síiskolába. „Sí és görkori tábor újra töltve.” Az utolsó, idén nyáron együtt töltött hét hangulatképeit fogadjátok szeretettel.
Sí, foci tábor július 1-6
A nyár végéhez közeledve, elérkezett az utolsó előtti nyári táborunk a Pasaréti Síiskolában, ami a foci- sí tábor volt. Ez a hét is újdonság volt a síiskola életében, mert idén nyáron fociztak és síeltek először a gyerekek egy táborban.
Sí, Snowboard, Bringa tábor
Ismét túl vagyunk egy fergeteges hangulatú táboron! Köszönjük az élményeket Sacinak, Noncsinak, Petinek és Jánosnak, a pénteki kirándulást pedig Lacinak és Bencének!
Sí, Snowboard + úszás napközis sporttábor
Harmadik táborunkon is túl bátran elmondhatjuk, hogy igazán jó a hangulat Síiskolánk napközis sporttáboraiban. A július 11-15 között megtartott sí, snowboard és úszás táborunk után nagy volt az érdeklődés, így rengeteg kis gyerkőc jelentkezett
Sí, úszás - ANGOL nyelvű tábor
Az idei évben egy újdonsággal készült az oktatói csapatunk, ugyanis először került megrendezésre a kifejezetten angol nyelvű úszás és sí táborunk.
UP csapat nyári edzőtábora
Július 4-én hétfőn kezdetét vette Utánpótlás csapatunk harmadik edzőtábora. A táborban a sok munka mellett a vidámságnak is volt helye.
Az idei nyár nagy újdonsága a sí, túra és falmászás tábor volt.
Nézd meg a képeket erről a különleges táborról.
Beköszöntött a jó idő és Pasaréten is eljött az első nyári tábor ideje!
Délelőttönként a gyerekekkel görkorcsolyázni mentünk a Görzenálba, délutánonként pedig a síelésé volt a főszerep. A görkorcsolyán és a síelésen kívül különböző programokkal színesítettük a napokat. Kövesd az első hét eseményeit a képekben.
VII. Vasas Pasarét Síkupa Április 16
Április 16-án lezajlott a 7. Vasas Pasarét Síkupa. A versenyen közel 120 versenyző vett részt. Kövesd végig a verseny hangulatát a fényképeken keresztül.
Március 19-én nálunk járt a nyuszi
Idén igen korán rendeztük meg Húsvéti Mulatságunkat. Az eddigiekhez hasonlóan volt nyuszisimogat, ugrálóvár és arcfestés is. Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk, egész végig verőfényes napsütésben volt részünk.
Lachtal 2016 március 11-15.
Szuper hangulatú táborban vehettünk részt az idei márciusi hosszú hétvégén.Az évszakhoz képest az időjárás egészen télies volt, ettől függetlenül Mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük Ti is hasonlóan jó élményekkel és emlékekkel tértetek haza és legkésőbb jövőre ugyanekkor találkozunk!!
Kreischberg Murau március 5-9
Március 5-9-ig került megrendezésre a Pasaréti síiskola Kreischbergi sítábora. Márciushoz képest meglehetősen télies körülmények fogadták az odaérkezőket, és ez így is maradt 4 napon keresztül. A hideg időben a forró hangulatról a képek itt tölthetitek le.
Pasa Farsang február 13.
Farsangi mulatságunk délutánjára az időjárás kegyes lett hozzánk, az egész napos esőzés után végül is vidáman várhattuk vendégeinket.
Márton napi vigasság
November 14-én első alkalommal került megrendezésre a Márton napi vigasság, melyet valamennyien nagy izgalommal vártunk, s a szorgos előkészületek meghozták gyümölcsüket.
Krvavec családi sítábor
A Pasaréti síiskola vezetői úgy döntöttek, hogy idén egy új helyszínt, a szlovéniai Krvavec síterepét is próbáljunk ki. Élményeinket fotóinkon keresztül mutatjuk be.
Utánpótlás csapat őszi napközis edzőtábora
Az őszi alapozásunk záró momentuma a szünet idejére tervezett napközis edzőtáborunk volt. Az egyhetes napi kétszeri edzés tartalmazott száraz, futó és koordinációs edzéseket, illetve síelést is.
HEAD teszt - Lachtal 2016. január 23-29.
Lachtal lejtőin nagyon jó hangulatban telt januári családi sítáborunk. A megszokott 4 napos síelés helyett most 6 napig élvezhettük a pályákat
Őszi napközis tábor október 26-30
Őszi szünetes táborunk jó hangulatban, vidáman zajlott. az egész heti sí tanulást egy versennyel zártuk, de volt természetesen hófánkozás is. A tábor képei itt tekinthetők meg,
Utánpótlás csapatunk 2015/2016 idény első havas edző tábora és Vasas Magyar Kupa Verseny képekben
Utánpótlás csapatunk 2015/2016 idény első havas edző tábora és Vasas Magyar Kupa Verseny képekben
Nyílt Nap 2015
Idén, szeptember 12-13-án tartottuk Nyílt napunkat, amire nagyon sok gyerek jött el. Szombat-vasárnap délelőtt alkalma nyílt minden kis gyereknek, hogy ismét lécre álljon, a hosszú nyár után. Nyíl napunk egyben egy kellemes hétvégi program is volt, a jó hangulatról a képeket itt nézhetik és tölthetik le.
Decemberi első sítáborunk képekben.
Ahhoz, hogy egy igazán jó hangulatú sítáborban vehessünk részt, nem kell feltétlenül több méteres hó, erre a legjobb példa a decemberi lachtali síelésünk. Decemberi első sítáborunk képekben.
December 5-én felénk is ellátogatott a Mikulás!
Nagy meglepetéssel készült számunkra a Mikulás, hiszen idén a zsákjában egy új tanuló pályát hozott Pasarétre. A remek hangulatú délután képeivel éld még egyszer végig a programot!

2014/2015

Sí Bringa tábor Judittal Balázzsal és Petivel
Az úszás mellett a másik sláger táborunk a bringa és sí tábor. 20 kisebb és nagyobb gyerkőccel tekertük végig a hetet
Sí és úszás tábor június 13-17
A nyár eddigi legnagyobb létszámú és legvidámabb hangulatú táboráról készült képes beszámoló itt található
Utánpótlás csapatunk nyári edzőtábora
Idén az utánpótlás csapat edzőtáborára július 6-10 között került sor. A táborra 19 gyerek jelentkezett, nagyrészt régebbi tanítványunk, de csatlakozott hozzánk több leendő csapat tagunk. A hét eseményei képekben...
Görkori és sínapközis tábor
2015.06.29-én hétfőn a Pasaréti Síiskola megkezdte nyári táborai sorát. Az első reggelen kissé bátortalanul indultunk el görkorizni, de a visszafele úton már mindenki a legújabb barátja mellé ült le. Az egész hét élményeit képekben itt nézheted meg.
VI. VASAS PASARÉT SÍKUPA ÁPRILIS 18.
Immáron hatodik alkalommal került megrendezésre a Vasas-Pasarét síkupa. Ahol idén még több - 170 - induló vett részt. A forró hangulatú versenyről nézd végig képeket.
Április 11-án Húsvéti Mulatság volt a PASA-n
Április 11-én szombaton 10-14 óráig rajzversennyel egybekötött Húsvéti Mulatságot tartottunk. A csodálatos tavaszi időben remekül érezték magukat a gyerekek. Volt kézműves sátor, síelés, arcfestés. A rendezvényről a képeket itt a galériában, illetve a Facebook-on találod meg.
Családi Sítábor Lachtal. 2015. március 11-15
Idén hihetetlen nagy számú csapattal utaztunk ki Lachtal-ra a családi sítáborba. Az időjárás ezen alkalommal kegyes volt kis síelőinkkel. A remekbe szabott 3 sínapot a szokásos síverseny zárta le. A képek már a galériában.
Családi Sítábor Tauplitz 2015. 02.07-11.
Családias jó hangulatú kis csapat jött össze idén is tauplitzi táborunkra. Három oktatóval, 12 gyerkőccel és szüleikkel vettünk rész ezen a kalandos utazáson. Nézd végig a képes beszámolót is.
Sífarsang 2015
Egy hideg szombat délután meleg hangulatú farsangi mulatságon buliztunk együtt a sísulis gyerekekkel. Csudás jelmezek, mosolygós arcok... ezeket jellemzik a fényképeket
Családi Sítábor Lachtal 2015. 01.24-28
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Marslakó, aki egy szép, légkörmentes napon kitalálta, síelni indul és megérkezett Lachtalra.
XXIII Honda Kupa Donovaly 2015
dén először állt rajthoz lelkes "kis" csapatunk a 23. alkalommal megrendezésre kerülő Honda Kupán. A versenyt Donovalyban rendezték. A 23-as számnak megfelelően a Pasaréti Síiskola 23 főt nevezett a versenyre.
Családi sítábor Kreischberg. 2015. január 10-14.
Alig léptünk át a 2015-ös évbe és máris sítáborba utaztunk. Síiskolánk által szervezett havas sítáborunkban több mint 40 fő résztvevő volt. Szombaton estére vártuk a családokat. A helyszín új volt. A csodálatos Kreischberg – Murau havas lejtőit síeltük be 3,5 napon keresztül.
Téli intenzív tanfolyam 2014
Intenzív 5 nap napsütésben téli időben. Köszönjük hogy minden nap ilyen lelkesen, mosolygósan jöttetek, öröm volt így zárni az évet! Gratulálunk a BÚÉK Kupa résztvevőinek is a sikeres szerepléshez! Boldog Új Évet Kívánunk a Pasaréti Síiskola Minden Kedves Tanítványának! Találkozunk január 3-ától az Új Évben!
Babos Síkupa 2015.01.04
Műanyagpályás síversennyel kezdtük az új évet. A verseny rendezője a Babos síklub volt. Síiskolánkból több kis csemete is indult.
Gyerektábor, Lachtal december 17-21
Síiskolánk rendhagyó módon szervezte ezt a tábort, melyben tanítványaink nagy része szülői kíséret nélkül utaztak velünk a napsütötte és szerencsére síelésre alkalmas Lachtalra. Résztvevőink nagy részét az Utánpótlás Csapat tette ki 13 fővel, hozzájuk csatlakozott három lelkes és régi kis tanoncunk. Nézd végig a képeket a remek hangulatú táborról.
Családi Sítábor Lachtal december 12-16
Nagy várakozással indultunk el szezonunk első családi sí táborába Lachtal-ra. Síiskolánk már hazai pályának mondhatja ezt a helyet, amihez idén Holleanyó sajnos nem volt túl bőkezű. Mindennek ellenére a tábor nagyon jól sikerült, és nagyszerű élményekkel tért haza.
Boszorkányok éjszakája
Idén ismét megrendezésre került a Boszorkányok éjszakája nyílt program. Nagyon sok kisgyerek vett rész a rendezvényen és közösen elűztük a Pasaréti Síiskola szellemét.
Mikulás napi program
December 6-án megérkezett hozzánk a Mikulás. A programról a képeket itt találod
Freeride Halloween Night race verseny
2014. november 2.-án került megrendezésre az idei második műanyagpályás síverseny.A Pasaréti Síiskola ismét nagy létszámú indulóval képviseltette magát, összesen 27 gyerkőc vett részt a megmérettetésen.
Utánpótlás őszi edzőtábor
Az Utánpótlás Csapat második edzőtáborának hasonlóan a tavaszihoz, a Pasaréti Síiskola adott otthont.
A nyár utolsó tábora: sí, snowboard, és bringa tábor
A nyár utolsó tábora: sí, snowboard, és bringa tábor volt. A képeket itt gyűjtöttük össze
PASA őszi tábora
Az idei őszi táborunk több szempontból is rekordokat döntögetett.
Kalandtábor Beával és Evivel
Kalandtábor július 20-24. A hét izgalmas eseményeiről a képeket innen töltsd le.
Versenyen voltunk
Megkezdődött a műanyagpályás versenysorozat. Első helyszín a Nanook síiskola volt.
Szárazedzés
Ugróasztalos szárazedzése volt az utánpótlás csapatnak. Nagyon élveztük!
Nyílt nap 2014 szeptember 13-14
A Nyílt nappal hivatalosan is megkezdődött a síidény a Pasaréti Síiskolában.

2013/2014

Sí, úszás tábor Judittal és Dáviddal
A Pasaréti nyár utolsó tábora zajlott le augusztus 11-15 között. 16 gyerkőccel kezdtük meg a hetet Dáviddal és János bácsival. A napjaink nagyon "zsúfoltak voltak" hiszen minden izgalmas dolgot bele kellett 8 órába passzíroznunk.
Sí, bringás tábor II.
Július utolsó hetében újra összegyűltek a Síiskola bringásai, hogy az immár hagyományosnak számító pasaréti biciklis táborban erősítsék lábaikat.
Pasarét nyári tábor Kata&Gábor 2014
A pasaréti nyár 3. táborában 14 gyerkőc tartott velünk. A képek a nagyszerű hangulatról már letölthető.
Sí és úszás tábor július 21-25
Hihetetlen jó hangulatú táborunkról a képek adnak tanúságot
Sí, bringa, labdajáték tábor június
. Hétfőn vidám gyerkőcökkel megkezdtük táborunkat. Petra, Bea, Peti és János bácsi várta őket sok-sok szeretettel.
Verseny és utánpótlás csapat edző tábora 2014. 06. 16-20.
Idén Síiskolánk büszkesége, a 2013/2014 szezon Magyar Kupa győztes Vasas Pasarét Síiskola versenycsapata az utánpótlás csoporttal kiegészülve közös erővel küzdötte végig az olykor extra erőt igénylő edzéseket. A hangulatról a képeket itt találjátok.
2013/2014-es idényben a Magyar Kupán első helyezést ért el a VASAS SC csapata!
Szívből gratulálok a Csapatnak és köszönöm mindenkinek, aki hozzátett ahhoz, hogy a 2013-14 Szezonban a Vasas Alpesi Csapata lett a legeredményesebb síszakosztály.
Húsvét 2014
Április 12-én Húsvéti mulatságra vártuk tanítványainkat
V. Vasas Pasarét Síkupa 2014
Április 26-án rendeztük meg a Vasas Pasarét Síkupát. A versenyről készített fotókat találjátok itt meg.
Síverseny március 31
Síiskolánk ismét nagyszerű eredményeket ért el a március 31-i műanyagpályás síversenyen. Juhász Huba megint elhozta síiskolának az első helyezést.
Tigrisovi
Utolsó óra a Tigriskölyök ovival.
Sífarsang február 15-én
Február 15-én sífarsangunk volt a PASA-ban. Izgalmas programokkal vártuk a gyerkőcöket a sísuliba.
Versenycsapat élete
Kövesse sikeres, Magyar Kupát nyert csapatunk életét képekben is
Besíelés Lachtal-on
Decemberi első táborunk képeit itt találják meg. Kiváló idő, napsütés jellemezte a hetünket.
Mikulás 2013
A Pasaréti síiskolába még a Mikulás is sílécen jön.
Eszméletlen edző tábor
Idén is Tuxon kezdtük a havas szezont. 4 napos edző táborunkban teltházas volt a részvétel.
Intenzív őszi szüneti tábor avagy a fényevők klubja.
Képek a őszi táborunkról
Boszorkányok éjszakája 2013
November 09-én megéreztek a PASA-ba a boszorkányok, hogy elűzzék a sípálya szellemeit.
SMSZ szakmai évadnyitó a PASA-ban 2013. szeptember 22.
Nagy megtiszteltetés érte síiskolánkat, amikor az SMSZ minket választott évadnyitójának helyszínéül. Színes programokkal, vártuk a tagokat sípályánkra, melyen mi is mint vendéglátók teljes oktatói létszámmal részt vettünk.
2013. Nyílt nap
2013. szeptember 14-15-én tartottuk Nyílt napunkat a PASA-ban. A szombati rossz időben is érkeztek a kisérdeklődők, de vasárnap kitett magáért az időjárás, és mi is. Remek hangulatban telt ez a nap. Nézd meg a képeket

2012/2013

Sí és görkori tábor Adrival
A görkorizás kihívásai, a labdajátékok koordinációt igénylő feladatai, a síelést nehezítő meleg nem okozott akadályt az eheti csapat számára!
Tihanyi Vitorlás tábor
Remek hangulatban telt Tihanyban ez az egy hét.
Sí, bringa és tenisz tábor
Egy csodaszép augusztusi reggelen kezdetét vette az idei nyár utolsó tábora. Az első nap 17 lelkes résztvevő gyűlt össze, hogy biciklis tudását megvillantsa, tenisz jártasságot szerezzen, és, hogy sí tudását tovább csiszolja.
Sí és úszás tábor
19 kicsi gyerkőc úszott és síelt velünk ezen a héten
Bringa tábor július 15-29
Ezen a héten rengeteget bringáztunk, megtanultuk a közlekedési szabályokat, és persze síeltünk. Nézd meg a képeket!
Kalandtábor
Ezen a héten más és más kaland és kihívás várt a gyerekekre
A nyári táborból a 2. hét
Amikor Adrival és Dáviddal töltöttünk egy hetet.
Nyári első táborunk
Ebbe a táborba versenyzőket és haladó sízőket vártunk. Délelőtt síeltünk, délután erőnléti edzések voltak. Nézz körül a képek között!
IV. VASAS Pasarét Síkupa
Negyedik alkalommal került megrendzésre a Pasarét Síkupa. Tallózon az izgalmas verseny képei között.
Húsvéti Mulatság
Április 6-án, a Húsvéti Mulatságunkon vártuk a gyerekek kedvencét a húsvéti nyuszit. Színes programokkal készültünk. 10 órától folyamatosan érkeztek a gyerköcők, akik nagy élvezettel töltötték velünk ezt a napot..
Új tábor helyszín: Tauplitz
2013.01.29-02.02 Tauplitzban síelt a Pasa csapat. Nézd meg a képeket!
Az örök kedvenc: Lachtal síterepe
Mardj talpon! Márciusban is síeltünk egyet Lachtal-on. Csapatunkat sem a szél sem a hideg nem tántoríthatta el a síeléstől. Nézd meg a kis hősőket Te is!
Szupercsapat Lachtal-ban.
Januárban egy hetet töltöttünk Lachtal-on, ahol az "ördögfiókák" csapata volt a legerősebb. Te ott voltál? Keresd meg magad az albumban!
2012 december, első táborunk Lachtalban.
"Erdőkerülők", Hupikék törpikék a Lachtal-i meseerdőben.

2011/2012