Nagyon jó hangulatban és változatos programok keretében zajlott nyári napközis sí és úszótáborunk.

Első nap a gyors ismerkedés után rögtön elindultunk a MOM Sport uszodájába, hogy a Buborék Úszóiskola szakképzett oktatói felmérjék, majd tudásszintnek megfelelően csoportokba osztva oktathassák táborozóinkat az úszás rejtelmeire.

A kisebbek a tanmedencében sajátították el a vízbiztos alapokat, míg a nagyok a felnőtt medencében fejlesztették tovább már meglévő tudásukat a hét során.

Délutánonként lécre álltunk. Néhányan most ismerkedtek a síelés alapjaival, a régebb óta sízők közül a középhaladók a hét végére màr szinte az egész pályát birtokba vették,  haladó csapatunk pedig  technikáját tökéletesítgette szép eredményekkel.

A harmadik napon egy nagyszerű, kihívásokkal teli exatlon pályát is volt szerencsénk kipróbálni az úszásoktatás után, melyet kicsik és nagyok egyaránt nagyon élveztek, végül mindenki sikerrel „végigjutott” az akadálypályákon.

Utolsó napon kirándulni mentünk az úszás helyett. Fogaskerekűvel elmentünk a Svábhegyre, majd busszal tovább a Normafára, ahol a játszótéren volt idő a játékra és fáramászásra, amíg nem indult a Gyermekvasút. A végső állomásig, Hűvösvölgyig utaztunk a vonattal, majd villamossal ereszkedtünk vissza Pasarétre.

Péntek délután került megrendezésre a síverseny, külön a haladó, középhaladó és a kezdő csoportok számára, ahol mindenki nagyszerű eredményt ért el, kivétel nélkül mindenki hiba nélkül abszolválta a versenypályát.

 Az úszás és síelés mellett a köztes időben sem unatkoztak táborozóink. Voltak akik társasjátékoztak, kártyáztak, mások inkább fociztak vagy épp trambulinoztak, több gyerkőc pedig az erdei bunker építésében lelte örömét.

Nagyszerűen éreztük magunkat, reméljük minden táborózónk is hasonlóan szép emlékekkel gondol vissza erre a hétre.

 

Várunk bennetek vissza jövőre is szeretettel!

 

Kata, Judit, Dorka, Lujzi, Bence, Andris

 

A képek a héten történt eseményekről már a galériában megtalálhatók.

GALÉRIA