Rólunk


Síiskolánk 2009 őszén aktívan bekapcsolódva a II. kerület és Budapest sportéletébe, a Vasas Pasarét Sportcentrum területén nyitotta meg kapuit a havas sportok iránt érdeklődők számára.

Célunk hogy olyan rendszeres sportolási lehetőséget nyújtsunk tanítványaink számára, ahol kellemes környezetben, szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a téli sportágak alapjaival.

A felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag pálya időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a kezdő, haladó, gyermek és felnőtt tanítványok számára.

A helyes sí és snowboard technika elsajátítása után Síiskolánk és utazási irodánk, a TandT Sport Travel közösen szervezett külföldi táboraiba várjuk családjainkat, ahol a megismert és megszokott oktatókkal folytathatják a tanulást.

Szakképzett oktatóink 55 perces órák keretében a sí és snowboard alapjai mellett a biztonságos lesiklás és liftezés szabályait is megtanítják. 

Kezdő, középhaladó és haladó, egyéni és csoportos óráink lényege, hogy mindenkinek a megfelelő szinten az egyéni igények figyelembevételével fejlesszük tudását, melynek birtokában a későbbiekben tanítványaink igazi örömüket lelik a havas lejtők meghódításában. 

Nálunk a sportolás mindig vidám közösségi esemény is egyben. Csapatunk négy évszakon át változatos programokkal várja tanulóit.

Síiskolánk immár ötödik éve bázisként szolgál a Vasas Sc. Síszakosztály Alpesi szakágának. Közel ötven fős versenycsapattal és négyszeres kupagyőzelemmel büszkélkedhetünk. Haladó tanítványainknak lehetősége nyílik csatlakozni verseny és utánpótlás csapatainkhoz, ezzel betekintést nyerhetnek a versenysport világába. 

A pálya anyaga az olasz Neveplast gyár terméke, amely jelenleg a legmodernebb műanyag borítás, csúszási adottságai a legjobban közelítik a havas lejtőkét. További info: www.neveplast.it 

A felvonó az osztrák Sunkid cég gyártmánya, kombinált tolókaros és tányéros kivitelben, amellyel nagy biztonság mellett sajátítható el húzóliftek használata. További info: www.sunkid.at 

A Síiskola magas színvonalú felszereléséről a TandT Sport Kft, cégcsoportunk tagja gondoskodik. További információ: www.tandtsport.hu