Rólunk


Síiskolánk 2009 őszén aktívan bekapcsolódva a II. kerület és Budapest sportéletébe, a Vasas Pasarét Sportcentrum területén nyitotta meg kapuit a havas sportok iránt érdeklődők számára. 

Célunk hogy olyan rendszeres sportolási lehetőséget nyújtsunk tanítványaink számára, ahol kellemes környezetben, szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a téli sportágak alapjaival. 

A felvonóval és világítással felszerelt korszerű, négy évszakos műanyag pálya időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a kezdő, haladó, gyermek és felnőtt tanítványok számára. 

A pálya anyaga az olasz Neveplast gyár terméke, amely jelenleg a legmodernebb műanyag borítás, csúszási adottságai a legjobban közelítik a havas lejtőkét.  

A felvonó az osztrák Sunkid cég gyártmánya, kombinált tolókaros és tányéros kivitelben, amellyel nagy biztonság mellett sajátítható el húzóliftek használata.  

Szakképzett oktatóink 55 perces órák keretében a sí és snowboard alapjai mellett a biztonságos lesiklás és liftezés szabályait is megtanítják.  

Kezdő, középhaladó és haladó, egyéni és csoportos óráink lényege, hogy mindenkinek a megfelelő szinten az egyéni igények figyelembevételével fejlesszük tudását, melynek birtokában a későbbiekben tanítványaink igazi örömüket lelik a havas lejtők meghódításában.  

Nálunk nyáron sem áll meg az élet! 

Az évközi szünetekben igyekszünk levenni a szülők válláról a gondot! Ősszel napközis tábort, a téli szünetben intenzív síoktatást, a teljes nyári szünet folyamán pedig napközis sporttáborokat szervezünk 4 éves kortól.  

 Legyen a sportolás vidám közösségi esemény is egyben! Mert szabadban lenni jó!

A pálya anyaga az olasz Neveplast gyár terméke, amely jelenleg a legmodernebb műanyag borítás, csúszási adottságai a legjobban közelítik a havas lejtőkét. További info: www.neveplast.it 

A felvonó az osztrák Sunkid cég gyártmánya, kombinált tolókaros és tányéros kivitelben, amellyel nagy biztonság mellett sajátítható el húzóliftek használata. További info: www.sunkid.at 

A Síiskola magas színvonalú felszereléséről a TandT Sport Kft, cégcsoportunk tagja gondoskodik. További információ: www.tandtsport.hu