UTAZÁSI IRODÁNK KÖZLEMÉNYE
 
Az itthoni szabályok mellett Ausztria is komoly korlátozásokat léptetett életbe. A szálláshelyek előreláthatólag január 25-től fogadhatnak vendégeket, negatív teszt felmutatása esetén. A sílifttársaságok szabályai régióként eltérhetnek, ezekről pontos tájékoztatást adunk előzetes jelentkezés után. 
 
Bízunk benne, hogy a szigorítások eredményre vezetnek, és mielőbb újra hódolhatunk téli szenvedélyeinknek.
 
Úgy véljük, az utazások közül a síutak során a legkisebb a kockázat, hiszen friss levegőn űzött tevékenységről van szó, az utazás egyénileg történik, partnereink pedig mindent megtesznek a higiéniás szabályok betartásáért, szigorúan követik a hatóságilag előírt aktuális szabályokat. Partnereinkkel folyamatos kapcsolatban vagyunk, hogy naprakészek maradjunk.
 
Továbbra is csak azt tudjuk mondani, hogy:  tervezett útjainkat amint lehet, megtartjuk, éljetek a kockázatmentes előfoglalás lehetőségével!
 
Mivel a férőhelyek korlátozottan állnak rendelkezésre, szívesen regisztráljuk jelentkezéseteket kötelezettség, előleg befizetés nélkül, ezzel elkerülendő, hogy az utolsó pillanatig történő kivárás miatt esetleg lemaradjatok a kiszemelt táborról!
 
Mi továbbra is azon fáradozunk, hogy a legnagyobb biztonságban és legkevésbé szigorú feltételek mellett utazhassatok!
 
Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésetekre:
 
+36 70 376 0660
 
utazas@tandtsport.hu